top of page

Skræddersyede træningsprogrammer

Individuelle løsninger

Hos Tempo3n er vi meget bevidste om at alle er forskellige. Derfor har vi ikke valgt at lave pakkeløsninger, men individuelle løsninger, hvor vi sammen finder frem til hvor meget vejledning DU har brug for!

Tine 4_edited_edited.jpg

Træningsprogrammer

Vil du i gang med at løbe, har du løbet i mange år men vil skabe nye resultater, vil du løbe dit livs 5 km, eller skal du i gang med trail eller ultraløb?

 

Vi tilbyder træningsprogrammer, hvor priserne starter fra 650,- for et 6-ugers program. 

Vi vil hjælpe dig med at nå dine mål.

Fra:

650,-

sorthvid.jpg

Fysioterapi

Har du fået en løbeskade, vil vi meget gerne hjælpe dig.

 

Dette er også for dig der har længerevarende smerter, eller hvis du oplever at dine gamle skader dukker op, hver gang du starter med at løbe igen. 

Fra:

500,-

jeppe_fodboldtr%C3%A6ner_edited_edited.j

Holdtræning

Ved holdtræning på arbejdspladsen, opnår I en sund og god arbejdsplads.

 

Mange firmaer giver deres ansatte 30-60 min. daglig bevægelse i arbejdstiden, men da der sjældent er sat rammer op for træningen, kan det ende med endnu en kop kaffe eller en snak.

Vi tilbyder at komme til jeres arbejdsplads og få sat gang i god og motiverende træning, så dine medarbejdere bliver mindre syge, kan arbejde mere og elske endnu mere at komme på job. 

Holdtræning er typisk set af en time.

Fra:

750,-

Steffen_edited_edited.jpg

Individuel træning

Dette er til dig, der går med ønsket om at nå nye mål med din træning.

 

Ønsker du et forløb hos os, starter vi altid med en samtale, hvor vi sammen får fastlagt dine ønsker og mål. Her får vi klarlagt, hvor mange timer om ugen du skal træne, om det kun skal være løb, styrketræning eller begge dele, hvor hurtigt vi skal gå frem, og hvilke delmål der skal ligge på vejen.

 

Ønsker du personlig træning, kan dette også indgå.

Startkonsultation (1 time) + 6 ugers program: 950,-


Abonnement pr. måned: 650,-


Personlig træning (1 time): 500,- + evt. kørsel.

Fra:

500,-

Anne 1_edited.jpg

Kostvejledning

Har du brug får enkle leveregler til dit vægttab eller mere kostoptimeret vejledning, så du kan yde dit bedste hver dag? 

Med en personlig og faglig interesse i at optimere træning gennem den rette ernæring rådgiver Anne med simple leveregler, hvor sund og velsmagende kost integreres som en naturlig del af hverdagen.

 

Med fokus på den enkelte løber udvikles individuelle kostplaner, der favner personlige mål og træningsprogram.

Første konsultation + rådgivning: 950,-

Efterfølgende kostprogrammer: 600,-

Fra:

600,-

Tine3_edited.jpg

Foredrag & Workshops

Da vi har stor erfaring med både træning, skadesbehandling og -forebyggelse, og brænder for at dele vores viden, er vi ofte ude og holde foredrag og workshops.

 

Dette kan være for en løbeklub, fodboldklubber, private og firmaer med ønske om mere viden indenfor emnerne:

  • Optimér din træning: struktur og progression

  • Løbeskader: Forebyggelse og behandling

  • Koordination og teknik

Fra:

2000,-

Eksempel på træning og løbeprogram

Kasper kom til Tempo3n i november 2016. Han havde et mål om at løbe under 4 timer til Copenhagen Marathon året efter - han havde 6 mdr. til at træne op.

Vores løbecoach havde en god samtale, hvor vi fik afklaret hans ønsker og behov til træningen.  Hans daværende rekord lød på 4.25 time, og han havde mulighed for at træne 3 gange om ugen.

 

Vi aftalte at han skulle løbe alle tre dage, men én af dagene indlagde vi et styrketræningspas, så han kunne blive stærkere. Igennem forløbet havde vi kontakt en gang om ugen, hvor vi fik snakket om, hvordan den forløbne uges træning var gået. Derudover fik vi struktureret den kommende uges begivenheder, så der ikke kom uforudsete hændelser, der kunne gå ud over træningen.

 

Kasper købte sig til en månedlig personlig træning med Jeppe, og her blev han presset en del mere, end hvad han gjorde, når han trænede selv - det gav lige formen et ekstra boost!

​I ugerne op til Copenhagen Marathon havde vi et møde med Kasper, hvor strategien for hans formtop blev lagt. Weekenden inden løbet fik vi lagt en god strategi for konkurrencen. Han var i fantastisk form, og ud fra hans løbetræning kunne vi se, at han var i form til at løbe ca. 3.40!

 

Desværre kunne vi se på vejrudsigten, at det blev rigtig varmt den dag. Derfor blev strategien en smule mere defensiv end ønsket: Han skulle lægge ud i et tempo der lå lige under det oprindeligt planlagte og  sørge for at få væske ved hver station.

Kasper kom i mål i et løb, hvor mange udgik, i en forrygende tid på 3.55 - 5 min. hurtigere end sit mål!

bottom of page