top of page

Din løbecoach

Tempo3n er din løbecoach i Aarhus og omegn. Vi laver selvfølgelig også programmer og giver vejledning online til atleter i resten af Danmark, Europa og verden. Vi tager udgangspunkt i dig og din situation. 

 

Hvor mange gange vil du træne om ugen? Hvad er dit mål? Hvornår vil du træne?

 

Livet ændrer sig hele tiden, og det vil dit overskud, din motivation og rammerne for at løbe gør også. Vi er klar til at vejlede og hjælpe.

Opnå bedre resultater med en løbecoach

For mange kan det være svært at strukturere sin egen træning. Hvornår skal du træne hårdt, hvornår skal du holde igen, skal du supplere med styrketræning? 


Tempo3n tager al den tankevirksomhed fra dig. Du skal blot fortælle os dine mål, og så har du et forløb der leder dig derhen.

Personlig løbetræner hjælper på de gode og mindre gode dage

Det er for mange særligt motiverende at have en at skrive til, når det er gået godt eller mindre godt, og have en til at motivere sig, når man ikke selv kan.

Der er også den fordel at du kan rådføre dig med din træner, når du har en off-day og måske er i tvivl, om det er smart at træne den dag. Når vi som trænere laver et program, kan vi ikke forudse, om der kommer forhindringer i fremtiden.

 

Det kan være, at du sover dårligt en nat, har overarbejde eller bliver syg. Her kan vi som trænere gå ind og guide dig og rette til i dit program, så det passer din hverdag.

Løbecoach for motionisten og atleten

De fleste kan drage fordel af en personlig løbecoach. Inden vi laver et program til dig, har vi en konsultation, hvor vi taler om din nuværende løbeform.

 

Vi spørger ind til din løbehistorik, tidligere skader og forventninger til forløbet. Alt sammen for at give os selv en bedre mulighed for at lave et program, der passer så godt som muligt til dig.

Løb for begyndere

Vi har erfaret, at mange, der skal i gang med at løbe, simpelthen går for hurtigt frem.

 

Det kan resultere i mistet motivation, en oplevelse af at det er alt for hårdt og i værste tilfælde - skader. Her kan vi hjælpe, så din første løbeoplevelse bliver en rigtig god en!

Løbetræning for atleten

Hos Tempo3n har vi trænere med kompetencer indenfor alle niveauer af løbetræning.

 

Er du i rigtig god form, men vil gerne tage din træning til et nyt niveau, kan Jeppe hjælpe dig. Han har en baggrund som landsholdsløber på mellemdistancen i atletik, har løbet flere crossløb og har nu også en del marathonløb på CV’et.

 

Han ved hvad det vil sige at tilpasse sin træning op mod konkurrencer, se hvilke parametre, der skal skrues på, og hvilken strategi der er bedst, når du vil løbe et PR løb.

bottom of page