Fysioterapi

For at komme hele vejen rundt om dig som atlet, har vi valgt at oprette egen klinik, så vi endnu bedre kan hjælpe dig med  at opnå dine mål.  Tine Thomsen er uddannet fysioterapeut, og har mange års erfaring med behandling af skader, både de akutte og længerevarende. 

 

Løbeskader::

I sit arbejde med landsholdet i orienteringsløb, samt en del kurser indenfor idrætsfysioterapi, har hun fået stor viden omkring både behandling og forebyggelse af løbeskader, og det er bl.a. denne viden hun bringer med sig i Tempo3n.  

Hun har stor erfaring med behandling af:

 

Skinnebensbetændelse

Løberknæ (smerter på ydersiden af knæet)

Springerknæ (smerter under, eller omkring, knæskallen)

Lyskesmerter

Ankelforstuvninger

Hælspore

Rygsmerter

Længerevarende smerter:

Som en del af sin faglige aktivitet, har Tine beskæftiget sig meget med forståelsen af længerevarende smerter, det som også kaldes kroniske smerter. Tilgangen til længerevarende smerter er en anden end ved en akut, og det kræver et mere helhedsorienteret samarbejde med klienten. Her vil fokus ligge på det fysiske, psykiske og det sociale aspekt af smerteoplevelsen, og der skal arbejdes med mere end kroppen. Tine arbejder ud fra nyeste forskning og evidens på området, og har flere kurser på området, bag sig. De diagnoser der oftest bliver set på klinikken, er:

Rygsmerter (uspecificerede)

Diskus prolaps

Diskus protrusion

Spinalstenose

Aldersrelaterede forandringer ("slidgigt")

Hoftesmerter

Knæsmerter

Stress

Fibromyalgi

Bodily Distress Syndrome

Har du andre former for længerevarende smerter, og er i tvivl om Tine kan hjælpe, så skriv endelig til hende på: tine@tempo3n.dk

Skræddersyede træningsprogrammer